Cariere

Află despre noi


Oferim soluții de arhivare fizică și electronică, susținându-ne clienții să obțină rezultate măsurabile și sustenabile și să-și crească afacerea prin intermediul tehnologiei. Ajutăm companiile să își organizeze documentele și informațiile. Echipa noastră oferă suportul necesar pentru a executa și susține un plan de servicii de management de documente care crește productivitatea și economisește timpul, resursele și banii oricărei firme.

Citește despre serviciile nostre

Susținem companiile prin oferirea de servicii complete pentru automatizarea procesării arhivei, a datelor și a documentelor fizice și electronice. Soluțiile și serviciile nostre sunt complementare acoperind întregul flux al datelor și documenelor deținute și vehiculate de o companie. Cu 2 sedii, două centre de excelență în arhivare electronică, la Cluj-Napoca și București și 3 centre de date acreditate,  acoperim nevoia de procesare a companiilor din Romania și Republica Moldova.

Consultă posibilitățile de angajare

În procesul de căutare al unui loc de muncă, tinerii pot descoperi la noi o mulțime de programe de internship și stagii de practică. De asemenea, postăm frecvent poziții pentru toate nivelele de experiență în arhivarea fizică și electronică.

Date&Cifre

Angajați

Locații

Centre de scanare

Fabrică de distrugere

Posturi disponibile

Consultă locurile de muncă de mai jos pentru a vedea care sunt posturile disponibile. Poți aplica trimițând CV-ul tău la jobs@sistec.ro, menționând în subiect rolul pentru care ai aplicat. Reprezentanții departamentului de Resurse Umane te vor contacta după evaluarea profilului tău.

Vino acum în echipa noastră!