Despre noi

Nextdocs oferă soluții de arhivare fizică și electronică, susținând clienții să obțină rezultate măsurabile și sustenabile și să-și crească afacerea prin intermediul tehnologiei. Ajutăm companiile să își organizeze documentele și informațiile. Echipa noastră oferă suportul necesar pentru a executa și susține un plan de servicii de management de documente care crește productivitatea și economisește timpul, resursele și banii oricărei firme.

Strategia noastră de lucru constă într-un angajament față de proceduri, tehnologie și învățare continuă.

Misiunea noastră este să ajutăm clienții să-și reducă timpul și consumul de resurse oferindu-le datele necesare pentru a decide informat.  Pentru a livra toate acestea și multe altele, am construit o echipa inteligenta, creativa și pasionată, care se perfecționează continuu.

Împreună creăm și oferim soluții pentru afaceri și tehnologii IT care se potrivesc nevoilor dvs. și conduc la rezultatele dorite.

Colaborarea este esențială pentru modul în care facem afaceri. Experții noștri se alătură oamenilor dvs. pentru a forma o echipă coerentă. Capacitatea noastră de a colabora a devenit o așteptare cheie a clienților. Aceasta se regăsește în fiecare interacțiune și este modul nostru de a realiza relații mai strânse și mai eficiente.

  • CREDIBILITATE
  • ECHILIBRU
  • CORECTITUDINE
  • IMPLICARE
  • FOCUS
  • LIBERTARE
  • PASIUNE

Depozităm şi gestionăm eficient şi sigur arhivele cu documentele companiei tale, în condițiile noii legi a arhivării documentelor.

Transformăm arhiva fizică în documente electronice bazându-ne pe experiența echipei și pe cele mai moderne soluții software.

Distrugem securizat hartie, medii de stocare, textile în conformitate cu normele și prevederile legale în vigoare.

Proiectăm și implementăm fluxuri automate de lucru pentru eficientizarea proceselor de afaceri.

CLIENTI

Aplică pentru unul din posturile disponibile!