Distrugere securizata

Colectare și distrugere securizată în conformitate cu legea

Distrugere securizată documente

Distrugem documentele a căror termen de păstrare a expirat. Documentele de hârtie și bibliorafturile,  sunt introduse în utilaje de distrugere prin intermediul unei benzi transportoare, unde sunt tocate, după care sunt balotate. Baloții astfel rezultați sunt livrați la firme producătoare de hârtie în scopul reciclării. Distrugerea documentelor se poate face în prezența delegatului companiei d-voastră. În urma procesului de tocare a documentelor reciclăm deșeurile rezultate și emitem un Certificat de Distrugere.

Transportul documentelor va fi efectuat în condiții de siguranță și securitate în containere și mașini proprii.

Operațiunile efectuate sunt:

preluarea cutiilor cu documente pentru distrus
distrugerea documentelor prin tocare și/sau fragmentare amestecată
predarea documentelor către colector autorizat – reciclator final

După distrugerea securizată, deșeurile de hârtie vor fi predate, în baza Legii 211/2012, către firme autorizate în colectarea și reciclarea acestui tip de deșeu.

Distrugere securizata medii optice 

Cu siguranță nu mai există niciun dubiu asupra faptului că o stergere normală a unui fisier, nu reprezintă o pierdere definitivă, și informația poate fi recuperată. De asemenea, distrugerea partială hardware a mediului de stocare nu reprezintă o pierdere definitivă a informației.

Realizăm distrugerea fizică a mediilor de stocare – HDD, SSD, DVD, cărți de credit și debit și orice alte tipuri de carduri din platic, tokene.

  Distrugere securizata de textile

Oferim, de asemenea, servicii specializate de distrugere securizată a produselor cu regim special din textile – uniforme branduite (ex. uniforme politie, pompieri, aviație etc)

După primirea solicitării de distrugere confidențială, personalul nostru se deplasează la sediul dumneavoastră, preia uniformele și le transportă în siguranță la locul de distrugere. Un reprezentant al Beneficiarului va supraveghea activitatea pe tot parcursul operațiunilor de încărcare, transport și distrugere efectivă. Emitem certificat de distrugere confidențială.

Interesat de aceste servicii?