NextDIGITAL-Arhivare electronica

Arhivare electronică a documentelor

Solicitati o discutie cu unul dintre consultantii nostri

Soluții pentru optimizarea fluxurilor de date și documente.


Susținem companiile prin automatizarea procesării corespondenței, a arhivei, a datelor și a documentelor fizice și electronice.

SERVICII

Arhivare electronica

Serviciul de dematerializare a documentelor fizice genereaza captura, conversia și administrarea de informații provenite din documentele fizice relevante, integrate într-un sistem de management de documente sau alte sisteme compatibile.

Registratura electronica

Serviciul de Registratură este dedicat companiilor cu un volum recurent de corespondența și reduce timpul de răspuns și comunicarea cu clienții, calitatea serviciilor și costurile aferente în concordanță cu clasificarea și normativele interne ale companiilor.

Procesare formulare / facturi

Serviciul de procesare facturi de furnizori presupune colectarea tuturor facturilor într-o singură locație, extragerea tuturor informațiilor din acestea, validarea cu sistemele informatice interne și încărcarea datelor în sistemele de gestiune.

Management de documente

Managementul documentelor reprezintă procesul de supraveghere şi de control activ al documentelor, care include crearea, organizarea, utilizarea, eliminarea și distrugerea acestora, în momentul în care nu mai prezintă relevanţă istorică ori de altă natură.

Clienti NextDigital

Inscrie-te pentru a afla mai multe despre serviciile noastre!