Referinte

Seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul angajaților și a conducerii Next Docs, ne-au demonstrat că această societate dispune de managementul și experiența necesară pentru a activa și coordona cu succes activitățile prestate în acest domeniu.

Banca Transilvania
Management

Sistec Next Docs răspunde cu rapiditate și profesionalism la problemele de IT pe care le întămpinăm, venind cu răspunsuri și soluții de cea mai buna calitate, iar pregătirea personalului și  nivelul dotărilor acestei firme corespund standardelor de vigoare.

Castrol
Management

Next Docs a reușit să ne ofere mereu soluția de care aveam nevoie rapid și flexibil, astfel că, în aproape șase ani de colaborare, am extins continuu serviciile contractate de ei. Recomand Next Docs celor ce vor să iși gestioneze corect arhiva fizică.

Mercedes-Benz
Departamentul IT

Am ales să colaborăm cu Next Docs ca furnizor de servicii și soluții IT pentru competența profesională, operativitatea și seriozitatea pe care le-au demonstrat, având cel mai bun raport calitate/preț. În volume, cifrele exprimă distrugerea confidenațială a aprox. 370,000 kg documente.

ENGIE
Serviciul Achizitii